Hyppää sisältöön.
Kiviruukki, näkymäkuva. Kävelytie, jalankulkijoita ja puisto.

Kaupunkisuunnittelulautakunta 2.12.2020

3.12.2020

Kattilalaakso I, asemakaavan muutosehdotuksen hyväksyminen nähtäville palautettiin valmisteluun, Kiviruukin osayleiskaavaehdotuksen hyväksyttiin nähtäville kaupunginhallitukselle. Perkkaanniitty asemakaavaehdotuksen hyväksyttiin ehdotuksen mukaan. Kaupunkisuunnittelun työohjelma 2021 jätettiin pöydälle. Katso kaikki päätökset.

Valopilkun palkintokakku

Ruusupuisto on vuoden 2020 Valopilkku

3.12.2020

Leppävaara-seura on 20. kerran valinnut vuoden Valopilkun. Voittajaksi valikoitui Leppävaaranraitin Ruusupuisto, joka on raadin mukaan tärkeä keidas alueen asukkaille.

Vierailuja Espoon sairaalan osastoille rajoitetaan

2.12.2020

Vierailut Espoon sairaalassa hoidettavana olevien potilaiden luokse kielletään 2.12.- 20.12.2020. Vierailukielto ei koske saattohoidossa olevien potilaiden potilaiden lähiomaisia. Painavista syistä voidaan harkinnan mukaan tehdä vierailukieltoon poikkeuksia.

Maski kuvituskuva.

Ohjeet koronaviruksen takia

Koronasivustoltamme löydät ajankohtaista tietoa koronaviruksesta sekä siihen liittyvistä toimenpiteistä ja rajoituksista.

Jos sinulla on koronavirukseen viittaavia oireita, voit varata itsellesi näyteajan HUSin koronabotista.  Mikäli haluat asioida puhelimessa, soita Espoon koronaneuvonta- ja ajanvarausnumeroon p. 09 816 34600 (ma-pe klo 7–18 ja la-su 9-15). Muina aikoina soita Päivystysapuun, p. 116 117. 

Espoo liikkuu -liput

Ulkoliikuntapaikkoja ja omatoimista liikuntaa

Ulkoliikuntapaikoilla tulee noudattaa annettuja linjauksia:

  • Vältä lähikontakteja ja pidä parin metrin etäisyys muihin. 
  • Huolehdi hygieniasta mm. niistämällä nenäliinaan ja käyttämällä laitteissa hanskoja.

Vinkkejä omatoimiseen liikuntaan: espoo.fi/omatoimiliikunta.

Viiksitimali ruovikossa.

Luontotalo on suljettu 30.11. - 20.12.2020

Koronatilanteen vuoksi Villa Elfvikin luontotalo on suljettu 30.11. - 20.12.2020 . Luontotalon tapahtumat on peruttu. Myöskään kahvila ei ole avoinna.

rokotus

Influenssarokotuksissa priorisoidaan riskiryhmäläisiä

Influenssarokotuksissa priorisoidaan riskiryhmäläisiä ja rokotuksen saavat toistaiseksi ainoastaan riskiryhmään kuuluvat. Pyydämme ystävällisesti, että peruisit rokotusaikasi, mikäli et kuulu riskiryhmään.

Ajan voi perua osoitteessa espoo.terveytesi.fi. tai puhelimitse

Kiitos ymmärryksestä!

Lue lisää:  espoo.fi/influenssa

Haltijatontunpuisto

Haltijatontunpuistosta on käynnistetty yleissuunnittelu-hanke. Yleissuunnitelman tavoitteena on tunnistaa alueen erityspiirteet ja suunnitella alueelle Espoon ensimmäinen hulevesipuisto. Hulevesipuistolla tarkoitetaan tässä alueelle sopivaa puistoympäristöä, jossa voidaan hallita hulevesien laatua eli esimerkiksi puhtautta ja määrää.
Vastaamalla kyselyyn osallistut kokeilun kehittämiseen.

Komeetta, 322031

Asemakaavaa tarkistetaan Komeetan koulun ympäristössä Olarissa. Asemakaavassa tonttien käytöstä laaditaan useita vaihtoehtoja. Tavoitteena on saada alueelle päiväkoti sekä suomen- että ruotsinkieliielle lapsiryhmille.

Instagram @espoonkaupunki

Ohita Instagram