Hyppää sisältöön.
Talousarvioehdotuksen kansikuva.

Kaupunginjohtaja Jukka Mäkelän talousarvioehdotus 2021: Espoo turvaa palvelut kuntalaisille, vaikka korona tuo merkittäviä haasteita

29.10.2020

Koronaviruspandemia on heikentänyt työllisyystilannetta sekä kunnallis- sekä yhteisöveron tuotto-odotuksia samalla, kun erityisesti sosiaali- ja terveystoimen palvelutarve on kasvanut.

Espoo-tarinan piirroskuvitusta

Mun Espoo – anna äänesi kuulua!

21.8.2020

Mitä sinulle tulee mieleen Espoosta? Mitkä asiat ovat hyvin? Mihin kaupungin tulisi panostaa? Vastaa kyselyihin, joilla kartoitetaan asukkaiden toiveita tulevaisuuden Espoosta.

Kurkkaa Espooseen -kuvituksen tekoa

Uusi Espoo-aiheinen kirja syntyy taiteilijan ja eskarilaisten värikkäänä yhteistyönä – samalla lapset ideoivat tulevaisuuden Espoota

30.10.2020

Esiopetusryhmät on kutsuttu mukaan uuden Kurkkaa Espooseen -kuvakirjan kuvitustyöhön. Kirjan tavoitteena on kuvata kaupunkia monipuolisesti ja herättää lapset kertomaan itse Espoo-aiheisia tarinoita. Lasten ajatuksia kuullaan myös Espoo-tarinan, eli kaupungin strategian, päivitystyössä.

Maski kuvituskuva.

Ohjeet koronaviruksen takia

Koronasivustoltamme löydät ajankohtaista tietoa koronaviruksesta sekä siihen liittyvistä toimenpiteistä ja rajoituksista.

Espoo liikkuu -liput

Ulkoliikuntapaikkoja ja omatoimista liikuntaa

Ulkoliikuntapaikoilla tulee noudattaa annettuja linjauksia:

  • Vältä lähikontakteja ja pidä parin metrin etäisyys muihin. 
  • Huolehdi hygieniasta mm. niistämällä nenäliinaan ja käyttämällä laitteissa hanskoja.

Vinkkejä omatoimiseen liikuntaan: espoo.fi/omatoimiliikunta.

Katja Reinan grafiikka.

Juurisyy - Katja Reinan grafiikkaa Villa Elfvikin luontotalossa

Juurisyy -näyttelyssä luontoaiheet näyttäytyvät erilaisten tunteiden ja elämäntilanteiden kuvaajina. Näyttely esillä Villa Elfvikin luontotalossa 7.10.-29.11.2020.

Kuumemittari, kuumetta.

Epäiletkö koronavirustartuntaa?

Jos sinulla on koronavirukseen viittaavia oireita, voit varata itsellesi näyteajan HUSin koronabotista. 

Mikäli haluat asioida puhelimessa, soita Espoon koronaneuvonta- ja ajanvarausnumeroon p. 09 816 34600 (ma-pe klo 7–18 ja la-su 9-15). Muina aikoina soita Päivystysapuun, p. 116 117. 

Voit myös tehdä oirearvion Omaolo-palvelussa. Saat toimintaohjeet oireidesi perusteella.

Lisätietoja koronavirustilanteesta Espoossa: espoo.fi/koronavirus.

Leppävaaranraitin tarveselvitys ja jatkosuunnittelu

Leppävaaranraitin tarveselvitys valmistui tammikuussa 2020. Jatkosuunnittelu alkoi kesällä 2020 tarkennetun yleissuunnitelma laatimisella. Suunnitelmaluonnokset ovat kommentoitavana 6.10-28.10.2020. Sen jälkeen suunnittelu jatkuu normaalin katusuunnitelmaprosessin mukaisesti.

Soukan Liiketalo, 411309

Asemakaavan muutoksen tavoitteena on mahdollistaa uusien asuin- ja liikerakennusten rakentamisen nykyisen liikekorttelin ja yleisen pysäköinnin alueelle.

Instagram @espoonkaupunki

Ohita Instagram