Espoon kaupungin verkkokauppa

Voit ostaa koululaisten välipaloja. Verkkokaupasta myös palveluja ja tuotteita Espoon uimahalleista ja kuntosaleista.

Verkkokaupasta löydät seuraavat myytävät palvelut ja tuotteet:

Epoon uimahallien ja kuntosalien

Aikuisten täysihintaiset sarja- ja kausituotteet.

Huom! Liikunta- ja kulttuurietua ei ole mahdollista käyttää maksutapana verkkokaupassa.

Uimahalleilla ja kuntosaleilla on käytössä ranneke, joka on kytketty asiakastiliisi ja toimii ”sisäänpääsylippuna”. Rannekkeelle latautuvat Espoon verkkokaupasta ostetut kausikortit. Rannekkeen voit ostaa uimahallilta tai Espoon asiointipisteestä jossa sinulle luodaan asiakastili. Asiakastiliä varten tarvitset voimassa olevan sähköpostiosoitteen

Verkkokaupasta ostetut tuotteet latautuvat asiakastilille ja aktivoituvat ensimmäisestä käyttökerrasta tai viimeistään kuukauden kuluttua ostopäivästä.

Lasten kulttuurikeskus Aurora

Lasten kulttuurikeskus Auroran verkkokaupasta voi ostaa pääsylippuja maksullisiin lasten taide- ja kulttuurikerhoihin, erilaisiin kursseihin sekä muihin pääsymaksullisiin taide- ja kulttuuritapahtumiin. Verkkokaupasta voi ostaa pääsylippuja mm. värikylpyihin.

Koululaisten välipalat, Espoo Catering Oy

Verkkokaupasta voi ostaa Espoo Cateringin maksullisia välipalatuotteita. Välipalamyynti on käytössä verkkokaupassa mainituissa kouluissa.

Kuitissa on ostetun tuotteen viivakoodi, jonka voi tulostaa tai välittää viestissä lapsen puhelimeen. Välipala lunastetaan edellä mainituissa kouluissa näyttämällä viivakoodia joko paperisena tai puhelimesta keittiöhenkilökunnalle.

Myynnistä on sovittu koulujen rehtoreiden ja Espoo Catering Oy:n välillä. Lisätietoja ja mahdolliset muutokset välipalamyyntiin tiedotetaan huoltajille Wilman kautta.

Palvelun tyyppi

Kirjaudu palveluun osoitteesta www.kauppa.espoo.fi

Palveluun kirjaudutaan sähköpostiosoitteella, tilaa itsellesi salasana klikkaamalla ”Tilaa Salasana” painiketta.

Jos tarvitset apua kirjautumiseen voit asioida lähimmässä asiointipisteessä, uimahalleissa tai sähköpostitse info@espoo.fi

Palvelu toimii parhaiten uusimmilla selaimilla ja laitteilla

Huoltaja voi tehdä lapselleen alatilin, jonka kautta he voivat mm. ilmoittaa lapsensa kesäleirille tai ostaa välipalatuotteita.

Verkkokaupan asioinnin käyttötuki

Teknisissä kysymyksissä (kirjautumisongelmat, virheilmoitukset yms.) voit jättää palautetta sähköpostitse info@espoo.fi, asioimalla lähimmässä asiointipisteessä tai olemalla yhteydessä kyseisen tuotteen / palveluntarjoajan omaan asiakaspalveluun.