Karatalon Kesäkeskiviikot 19.6.-28.8.

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
3.6.2019 klo 15.21

Karatalon uudistuneella pihalla Karakalliossa on luvassa maksutonta ohjelmaa läpi kesän!

ke 19.6. klo 16-19
Kesäpihan avajaiset ja juhannusetkot: Karatalon uusi kesäpiha avataan!
Avajaisten ja juhannusetkojen ohjelma on rakennettu yhdessä lähialueen toimijoiden kanssa. Ohjelmaa ovat tekemässä mm. Karakallio Creative, Karakallion Laulajat ja Karamimmit. Kukkaseppeletyöpajassa valmistetaan kesän kauneimmat kukkapäähineet. Juhannuskoivutkin on tilattu. Kesä soi yhteislauluissa, kunnes esiintymislavan valtaa ihan mahtava tanssibändi, Vallilan Tango!

ke 26.6. klo 16-19
Karatalon Kesäkeskiviikot: Fillarit fiiniksi!

Kesäkuun viimeisen kesäkeskiviikon teemana on fillarit. Tule loihtimaan poljettavalle menopelillesi uusi kesäilme Fillarit fiiniksi -työpajaan. Hupsansaan ohjaajat auttavat, opastavat ja tuovat mukanaan glitterit, tarrat, pinnakoristeet ja värikkäät viirit! Myös Fillaripianisti on kutsuttu paikalle soittamaan vanhaa jazzia. Suun saa makeaksi pikkurahalla, kun kesäpihalle kurvaa KahVelo – pyörillä liikkuva pikkuruinen kahvila.

ke 3.7. klo 16-19
Karatalon Kesäkeskiviikot: Kesä ilman mölkkyä on teeskentelyä!

Karakallio-Seuran mölkkyspesialistien ohjauksessa päästään testaamaan osaamista ja kokeilemaan onnea kesän hauskimmassa heittopelissä. Kykyjään voi testata ja kehittää myös taitoradalla. Maistuuko makkara? Hyvä, grillikin on kuumana! Mutta soiko haitari kesäillassa?

ke 10., 17., 24. ja 31.7. klo 16-19
Karatalon Kesäkeskiviikot: Nuori Espoo -paku kurvaa kesäpihalle

Nuori Espoo -paku eli liikkuva nuorisotila nuorisonohjaajineen on paikalla. Pakun varusteisiin kuuluu mm. katusählyvälineet, pallotutka, musiikki, kaikenlaiset pallot ja pelit.

ke 7.8. klo 16-19
Karatalon Kesäkeskiviikot: Vielä on kesää jäljellä - ohjelmaa nuorille

Nuorisopalvelut tarjoaa graffitityöpajan.
 
ke 14.8. klo 16-19
Karatalon Kesäkeskiviikot: Kimmellyskeskiviikon glitterit & jättisaippuakuplat

Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army taikoo tapahtumassa monimetrisiä, kauniita jättisaippuakuplia lasten ja aikuisten iloksi. Sateenkaaren väreissä kimmeltävät jättikuplat ja säihkyvät kukkaiskeijut tarjoavat ihanan hetken satumaailmassa. Keijut tekevät tapahtumassa myös vedenkestäviä, iholla monta päivää pysyviä glittertatuointeja ja päivän kestäviä säkenöiviä glittermeikkejä. Glittertatuointien alaikäraja on 3 v. ja meikkauksen 5 v. Tervetuloa kimmeltämään! 
 
ke 21.8. klo 16-19
Karatalon Kesäkeskiviikot: Päästä sisäinen partiolaisesi valloilleen!

Oletko aina miettinyt, mitä partiossa tehdään? Partiolippukunta Kara-Karhut järjestää erilaisia ohjelmapisteitä, joilla voit päästää sisäisen partiolaisesi valoilleen! Ohjelma soveltuu alakouluikäisistä aikuisille. Luvassa ei ole pelkkiä solmuja tai suunnistusta, vaan rentoa kesätekemistä vaikkapa perheen tai kaveriporukan kesken!

ke 28.8. klo 16-21
Karatalon Kesäkeskiviikot: Vielä on kesää jäljellä – ohjelmaa nuorille

Karakallion nuorisotila järjestää Vielä on kesää jäljellä - Nuori Espoo -tapahtuman. Luvassa on musiikkia, ruokaa, pihapelejä ja rentoa meininkiä. Tapahtuma on suunnattu 7.lk-17-vuotiaille.
 
  
Karatalon maksuttomat Kesäkeskiviikot 19.6.-28.8. klo 16-19. www.karatalo.fi

Karatalo
Kotkatie 4,  02620 Espoo