Ohjattu liikunta

Vinkkejä omatoimiseen liikuntaan


Koronatilanteen kiihtymisvaiheen vuoksi kaikki työikäisten ja senioreiden ohjatut sisäliikuntaryhmät on keskeytetty ma 19.10.2020 alkaen toistaiseksi.
Ulkoliikuntaryhmät, liikuntaneuvonta sekä lasten ja nuorten liikuntaryhmät jatkuvat normaalisti. Myös omatoiminen vapaaharjoittelu kuntosaleilla on mahdollista.

Uudet ulkoliikuntaryhmät 26.10.2020 alkaen

Kaikki ulkoliikuntaryhmät ovat maksuttomia, avoimia kaikille, eikä niihin tarvitse ilmoittautua etukäteen. Katso liikuntaryhmien paikat ja aikataulut osoitteesta espoo.fi/ohjattuliikunta

Jokainen liikkuu omalla vastuullaan. Espoon kaupunki on vakuuttanut alle 21-vuotiaat osallistujat.

Koronaviruksen leviämisen estämiseksi:

  • Osallistu toimintaan vain terveenä.
  • Noudata hygieniaohjeistuksia.
  • Muista pitää turvaväli kaikissa tilanteissa, erityisesti ryhmään saapuessasi ja lähtiessäsi ryhmästä.
  • Liikuntaryhmissä ei käytetä liikuntavälineitä, ulkokuntosaleilla suositellaan käsineiden käyttöä.
  • Myös liikunnanohjaajat opastavat ja varmistavat, että toiminta pysyy turvallisena.

Tervetuloa ulkoilemaan!

Muutokset ovat mahdollisia.
Lisätietoja liikuntaneuvontanumerosta, p. 09 8166 0800 ma-pe klo 12-13.

Ilmoittautumiset kevätkauden 2021 liikuntakursseille

Syyskauden liikuntakurssiasiakkaat voivat halutessaan jatkaa kevätkauden liikuntakurssia myös kevätkauden. Aiemmin asiakkaat varmistivat kevätkauden liikuntakurssipaikan henkilökohtaisella allekirjoituksella liikunnanohjaajan nimilistaan marraskuun aikana. Tämä käytäntö on muuttunut. Liikuntakurssiasiakkaille lähetetään 9.11. sähköpostiviesti, jonka linkistä asiakas vahvistaa itse liikuntakurssipaikkansa jatkajaksi kevätkaudelle kyseisellä liikuntakurssilla. Liikuntakurssi maksetaan vahvistamisen yhteydessä verkkomaksamisella. +68 asiakkaille ohjatun liikunnan senioreiden ja erityisryhmien liikuntakurssit ovat maksuttomia. Mikäli syyskauden liikuntakurssiasiakas täyttää ensi vuonna 68 vuotta, vahvistustapahtuma ei johda maksamiseen kyseisten liikuntakurssien osalta.

Ne asiakkaat, joilla ei ole sähköpostiosoitetta tai eivät ole saaneet vahvistuslinkkiä sähköpostiinsa voivat vahvistaa jatkonsa soittamalla liikuntaneuvontanumeroon p.09 8166 0800 ma-pe klo 12-13, 9.11.-7.12. välisenä aikana. Viimeinen päivä vahvistaa kevään liikuntakurssipaikka on ma 7.12. Varmistus on sitova ja tällä mahdollistetaan vapaat liikuntakurssiapaikat varattaviksi uusille asiakkaille.

Uudet asiakkaat voivat ilmoittautua kevätkauden vapaille paikoille to 7.1.21 klo 9 alkaen netissä sähköisesti espoo.fi/ohjattuliikunta tai puhelimitse to 7.1. klo 9-10.

Kevään 2021 ohjattu liikuntatarjonta on nähtävissä espoo.fi/ohjattuliikunta ke 16.12. alkaen klo 12. Avoimiin ryhmiin ei tarvitse ilmoittautua.

Liikuntapalveluiden liikuntakurssitoiminta työikäisille ja senioreille sisäliikuntatiloissa on toistaiseksi keskeytetty. Koronakeskeytyksen päättymisestä ilmoitetaan erikseen.