Palvelutorit avoinna vain osittain – suosittelemme etäasiointia

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
27.11.2020 klo 17.17

Päivitetty 5.1.2021

Osa julkisista palveluista Ison Omenan ja Kalajärven palvelutoreilla sulkeutuu tai siirtyy etäpalveluun ajalla 30.11.2020–31.1.2021*. Syynä tähän ovat koko pääkaupunkiseudulla voimaan astuvat rajoitukset, joiden avulla viranomaiset pyrkivät estämään koronaviruksen leviämistä. 

Molemmilla palvelutoreilla avoinna pysyvät välttämättömät sosiaali- ja terveyspalvelut sekä asiointipisteet, ja Ison Omenan palvelutorilla Kela. Muut palvelut joko suljetaan kokonaan, siirretään etäpalveluksi verkon tai puhelimen päähän tai tarjotaan rajoitetusti itsepalveluna. 

Tarkista tarkat palvelutori- ja palvelukohtaiset tiedot: 

Paikan päälle vain terveenä ja välttämättömissä asioissa 

Ison Omenan ja Kalajärven palvelutorit kannustavat asiakkaitaan käyttämään mahdollisimman paljon sähköisiä palvelukanavia ja tulemaan paikan päälle vain, jos se on välttämätöntä. 

Paikan päälle palvelutoreille saat tulla vain, kun sinulla ei ole pieniäkään koronaan viittaavia flunssa- tai vatsaoireita. Silloinkin suosittelemme, että hoidat asiasi mahdollisimman ripeästi. Käytä aina maskia tai visiiriä. 

”Jos tulet paikan päälle, huolehdi 1–2 metrin turvaväleistä, pese tai desinfioi kätesi, yski hihaan sekä käytä maskia, ellei sinulla ole terveydellistä estettä sen käyttämiseen”, vetoaa asiointipalvelupäällikkö Anna-Maija Aalto kaikkiin asiakkaisiin. 

Tapahtumat ja harrastusryhmät tauolle 

Kaikki yleisötapahtumat ja harrastusryhmät peruutetaan 30.11.2020 alkaen sekä Ison Omenan että Kalajärven palvelutoreilla. 

Ison Omenan ja Kalajärven palvelutorien kokous- ja työtilat ovat toistaiseksi kokonaan pois käytöstä.

Palvelutorien toiminta pyritään palauttamaan normaaliksi heti, kun koronatilanne ja viranomaisten suositukset sen sallivat. 

Kootut ohjeet korona-aikana: www.espoo.fi/koronavirus  

Lisätietoja 

asiointipalvelupäällikkö Anna-Maija Aalto,
puh. 040 507 9083,
anna-maija.aalto@espoo.fi 

*Päivitetty 5.1.2021: Poikkeukset Espoon palvelutorien palveluissa jatkuvat pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän päätöksellä 31.1.2021 saakka.