Työllisyyden palvelutori

Työllisyyden palvelutori logo

Työllisyyden palvelutori on yli 30-vuotiaille työnhakijoille suunnattu palvelu, josta saa neuvontaa sekä uusia näkökulmia työnhakuun ja kouluttautumiseen liittyvissä asioissa.Työllisyyden palvelutori palvelee ilman ajanvarausta tiistaina, keskiviikkona ja torstaina klo 11.00 - 15.00 Ison Omenan palvelutorin Pop up -tilassa, kauppakeskuksen 3. kerroksessa. 

Torilla on viikoittaiset teemapäivät 

Työnhakutiistaina saat muun muassa apua työhakemuksen ja CV:n laatimiseen sekä vinkkejä työnhakuun somessa. 

Koulutuskeskiviikkona torilla vierailee oppilaitosten edustajia kertomassa kouluttautumismahdollisuuksista. Ohjelmassa on myös tietoiskuja esim. työttömänä opiskelusta. 

Työnantajatorstaina on tavattavissa rekrytointiyrityksiä ja työnantajien edustajia. 

Viikoittaiset tapahtumat löytyvät Ison Omenan palvelutorin Facebook-sivulta ja Työllisyyden palvelutorin verkkosivuilta. 90 Kt)

Lokakuun tapahtumakalenteri (pdf, 241 Kt)

Työllisyyden palvelutori on yhteinen kokeilu Uudenmaan TE-toimiston ja Espoon, Helsingin ja Vantaan kaupunkien työllisyyspalveluiden kanssa vuoden 2019 loppuun saakka. Palvelupisteet sijaitsevat Espoossa Ison Omenan palvelutorilla, Helsingissä Pasilan TE-toimiston aulassa ja Vantaalla TYP:n tiloissa Vernissakadulla. Työllisyyden palvelutorilla voit asioida anonyymisti eikä torilla hoideta viranomaisasioita. 

Palvelutori syysohjelma