Työllisyyden palvelutori

Työllisyyden palvelutori logo Työllisyyden palvelutori on yli 30-vuotiaille työnhakijoille suunnattu palvelupiste, josta saat neuvontaa ja uusia näkökulmia työnhakuun ja kouluttautumiseen. Espoon Työllisyyden palvelutori on avoinna tiistaista torstaihin klo 11.00-15.00 Ison Omenan palvelutorin Pop up -tilassa, kauppakeskuksen 3. kerroksessa.

Tule juttelemaan työstä

Meiltä saat muun muassa apua työhakemuksen ja CV:n laatimiseen, tietoa opiskeluvaihtoehdoista ja vinkkejä työnhakuun somessa. Palvelemme henkilökohtaisesti ja ilman ajanvarausta. Palvelumme ovat maksuttomia.

Tule tapahtumiimme

Järjestämme joka torstai klo 12.00-14.00 rektyrointitapahtuman, jossa eri alojen yritykset hakevat työntekijöitä. Lisäksi järjestämme koulutusinfoja, CV-valokuvauksia ja muita työnhakuun liittyviä tapahtumia. Seuraa tapahtumakalenteriamme (alla). Julkaisemme tapahtumat myös Ison Omenan palvelutorin Facebook-sivulla ja Työllisyyden palvelutorien yhteisellä verkkosivulla.

Työllisyyden palvelutori on Uudenmaan TE-toimiston ja Espoon, Helsingin ja Vantaan kaupunkien työllisyyspalveluiden yhteinen palvelu. Palvelupisteet sijaitsevat Espoossa Ison Omenan palvelutorilla, Helsingissä Pasilan TE-toimiston aulassa ja Vantaalla TYP:n tiloissa Vernissakadulla. Työllisyyden palvelutorilla voit asioida anonyymisti eikä torilla hoideta viranomaisasioita.