Talent Boost Espoo

Talent Boost Espoo tarjoaa yrityksille kansainväliseen rekrytointiin liittyvää tietoa, palveluita ja verkostoja sekä Suomessa että ulkomailla.

Kaipaako yrityksesi parempaa näkyvyyttä työnantajana osaajien keskuudessa? Etsiikö yrityksesi liiketoiminnan kehittymisen myötä uutta työvoimaa? Onko tavoitteenasi kehittää yrityksesi monimuotoisuuden ja osallisuuden strategiaa?

Riippumatta siitä, työllistääkö yrityksesi jo kansainvälisiä osaajia vai harkitsetko vasta ensimmäisen palkkaamista, me autamme sinua kaikissa kansainväliseen rekrytointiin liittyvissä asioissa.

Talent Boost Espoo on osa alueellista ja kansallista toimijaverkostoa, jonka tavoitteena on houkutella kansainvälisiä osaajia Suomeen ja varmistaa heidän pysyvyytensä. Espoon kaupunki tekee tiivistä yhteistyötä pääkaupunkiseudun muiden kaupunkien, korkeakoulujen, alueellisten markkinointiorganisaatioiden ja liike-elämän toimijoiden kanssa, minkä ansiosta yrityksille voidaan tarjota kattava palveluvalikoima kansainvälisen rekrytoinnin kaikkiin vaiheisiin.

Kerro rekrytointitarpeistasi:

Melissa Arni-Hardén
melissa.arni-harden@espoo.fi
puh. 040 508 2234

Espoo on osa pääkaupunkiseudun Talent Boost -verkostoa, johon kuuluvat Espoon kaupungin lisäksi Helsingin ja Vantaan kaupungit, Aalto-yliopisto, Hanken Svenska handelshögskolan, Helsingin yliopisto, Haaga-Helia-, Laurea- ja Metropolia-ammattikorkeakoulut sekä Helsinki Business Hub, Helsinki Marketing Oy Ltd ja Helsingin seudun kauppakamari.