Yrityksen perustaminen

Business Espoon yritysasiantuntijoilta saat henkilökohtaista sparrausta ja apua kaikissa kysymyksissäsi. Yritysneuvojasi antaa sinulle vinkkejä liiketoimintasuunnitelman tekoon ja tarkistaa, että tekemäsi kannattavuuslaskelmat ja rahoituslaskelmat ovat kunnossa. Meillä työskentelee myös maahanmuuttajien neuvontaan erikoistunut yritysasiantuntija.

Yritysneuvonnan kautta sinulla on mahdollisuus hakeutua jatkoneuvontaan, jota tuottavat Business Espoon asiantuntijaverkostoon kuuluvat konsultit, lakimiehet ja muut asiantuntijapalveluyritykset. Ensimmäinen konsultoiva käynti asiantuntijalla on maksuton. Mahdollisista muista toimenpiteistä asiantuntijat laskuttavat erikseen hinnastonsa mukaan.

Starttiraha

Starttiraha on TE-toimiston myöntämä tuki aloittavalle yrittäjälle. Sen tarkoitus on tukea aloittavan yrittäjän toimeentuloa päätoimisen yritystoiminnan alkuvaiheessa, kun yrityksestä saatava tulo on vielä vähäistä. Starttiraha kannustaa jatkamaan yrittäjänä. Starttirahaa tulee hakea ja päätös saada ennen kokopäiväisen yritystoiminnan aloitusta. Lisätietoja ja ohjeet starttirahan hakemisesta löydät Uudenmaan TE-toimiston aloittavan yrittäjän sivuilta.

Business Espoo opastaa maksutta starttirahan hakemisessa. Varaa aikaa yritysneuvontaamme.

Business Espoon palveluita yritystä perustaville: